spacer

crew

2009
2009

Januari 2009
`I`m working on a Dream...` zingt Bruce Springsteen door de radio. Ik voel met hem mee `... and sometimes it feels so far away`. Integendeel, Bruce; ik voel het sterk nabij komen: de geplande wereldomzeiling van 4 jaar. Sedert de eerste dag van dit nieuwe jaar 2009 ben ik begonnen aan de website. Met bevende vingers voorzichtig tokkelen op de laptop. De software (Dreamweaver CS4) is namelijk zo goed als nieuw voor me, ik begeef me op glad ijs. Ach ja, dat hoort bij deze straffe vrieswinter!


poes
De poes - Webbuilder Spook - assisteert.

De website begint na haast een maand van lange dagen eindelijk vorm aan te nemen. Ik hoop ze mezelf als verjaardagskado te doen. De opbouw is zo goed als rond. Nu uitpluizen hoe je zo een pakske bytes de wereld instuurt? Simultaan ga ik ook adequate inhoud geven. Waar her en der `hier moet tekst en uitleg komen` staat, zal dat in de loop der tijd concreet ingevuld worden. Ik gebruik deze site dus ook als tool voor de concretere voorbereiding en planning van onze reis evenals de verslaggeving hiervan. En jullie kunnen dit alles meevolgen. Dus, als de bliksem uitzoeken hoe je dit publisht. Stapje vergeten, Sigrid? Inderdaad: naast de poes ga ik ook konijnen inschakelen als webdevelopement-assistenten. Lars en Lina, de website moet getest worden. Kom hier, lieve (proefkonijntjes), we gaan tokkelen, tokkelen....

25 Januari 2009
100 werkdagen hebben we tot de boot terug in het water mag, moet, kan?! Ik constateer dat er dringend handen uit de mouwen dienen gestoken te worden. Tot hiertoe waren de professionele werkdruk, de feestdagen met alles erop en er rond, de vrieskou tot -10 graden Celcius, de ijsschaatsmogelijkheden redenen genoeg om niet aan de boot, op de werf te gaan klussen.

feestdagen
De feestdagen: 2008 wordt afgesloten


feest
2009 mag starten!

Dit alles is gepasseerd. De jaarlijkse Bootshow in Gent komt er aan, het ideale startschot voor de 100 werkdagen klussen-marathon.

korvee
Klik op de foto als je naar de 100 werkdagen-planning wil gaan.

spacer
 
2011