spacer

crew
Dremel.
Het lijkt wel of Sinterklaas is geweest! Marlieke en Hendrik van de firma Dremel komen bij mij aan boord met handen vol dozen Dremel-gerief. Een gigantische hoeveelheid boortjes, schuurrolletjes, slijpschijfjes, frees tools, staalborsteltjes samen met vele Dremel-accessoires, 2 splinternieuwe Dremel 8200 machines op 12 Volt met herlaadbare batterijen, een Dremel Trio machine en een Dremel Glue Gun vullen mijn kuip. `Goed voor 4 jaar`, lacht Marlieke. `Oh, ja, ik stuur je nog wat extra`s op, ben ik blijkbaar vergeten` verontschuldigt Hendrik zich.
Er volgt een enthousiaste babbel: ik doe mijn project uit de doeken, Marlieke en Hendrik lichten het Dremel idee toe. Dremel wil naast de huis- tuin- en keuken klusser nu ook de bootklussers bereiken. In ruil voor mijn ervaring als klus-ster met Dremelmateriaal aan boord van mijn schip en gedurende de hele reis, mag ik al hun tools gebruiken en uitproberen. Hier kan alleen een fijne samenwerking uit voortvloeien.
Goed werkmateriaal aan boord is van groot belang. Als het dan nog vlot, licht, gebruiksvriendelijk en multifunctioneel is zoals deze handige Dremel tools en accessoires, kan het geluk van een klussende skip niet op. Heel fel bedankt, Dremel, het klussen zal voortaan met de glimlach gaan.

Dremel

DREMEL Benelux
Postbus 3267
4800 DG Breda

Website
www.dremel.com

spacer50 computerkliniek      
spacer50 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

back